MERSİN / ERDEMLİ - Tömük Hacı Recep Yaşa İmam Hatip Ortaokulu

Tömük Hacı Recep Yaşa İmam Hatip Ortaokulu

Tömük Mahallesi, Yayla Caddesi. No 83E, Erdemli /MERSİN
Vizyon
Tömük Hacı Recep Yaşa İho ve Ortaokul olarak vizyonumuz;"Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi ve eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmaktır."
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
Erdemli ilçe okulları arasında düzenlenen "İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA" yarışmasında okulumuzu temsil eden 6/A Sınıfından öğrencimiz, ilçe üçüncüsü olmuştur. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.
Ulaşım
D400(Mersin -Antalya)Kara yoluna3 km uzaklıktadır. Okulun bulunduğu yayla yolu caddesinden her 5 dakikada bir ilçe merkezine minibüs bulmak mümkündür.
Mevcuttur
Tömük Mahallesi ,Yayla Caddesi.No83E, Erdemli /MERSİN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Erdemli ilçe Merkezine 11 km .mesafede olup, yaklaşık 15 dakikada varılmaktadır.
"Okuyorum"Projesi