MERSİN / ERDEMLİ - Tömük Hacı Recep Yaşa İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

2023/2024  LGS Sınavı "2 Haziran 2024"Tarihinde Yapılacaktır.Merkezî Sınav başvuruları; isteğe bağlı olup sınava katılmak isteyenler, başvurularını 18-29 Mart

2024 tarihleri arasında elektronik ortam (https://eokul.meb.gov.tr/) üzerinden yapacaktır.

Şbt

Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları konusunda alanında uzman Öğretmenlerimiz ile Değerlendirme Toplantısı Yaptık.

Ara

26 Aralık 2023 Salı günü 6.Sınıflar Türkçe ve Matematik dersleri, 1. Dönem 2. Yazılıları Bakanlığımızca ülke genelinde ortak sınav olarak yapılacak olup, ülke geneli ortak yazılı sınavlar kılavuzu doğrultusunda yapılacaktır.

Ekm

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı (6.Sınıf,1.Dönem)1.Sosyal Bilgiler Ortak Sınavı                  "2 KASIM 2023" Tarihinde Yapılacaktır.

"2022-2023Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımız"

Nis

"Protokol ve Resmi Yazışma Kuralları" Konulu Toplantı Gerçekleştirdik.

Nis

"Çanakkale Geçilmez" Okul Etkiliğimiz,coşkuyla ve duygu yoğunluğu ile sunuldu.Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzun Gururları "Fen Lisesi Kazanmış Mezunlarımız"

Mrt

Okulumuz sosyal Kulüplerin birlikte organize ettiği,Toplum Yararına " Temiz Doğa" Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

May

"Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı"Kapsamında,okulumuz imkanları dahilinde"Okul Müze Köşemiz"i oluşturduk.Okulumuzun arşivlerinde bulunan ve okul kültürümüz açısından kıymetli olan,geçmiş dönemlerde kazanılan başarılardan elde edilen madalyalarımız,çeşitli  ders araç ve gereçleri,ödüllerimiz sergilendi. Öğrencilerimize okula  aidiyet duygusu kazanması ve kurum kültürü oluşması açısından sergimizi değerli buluyoruz.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize doğa  sevgisini ve ormanların önemini anlatmak amacı ile Okulumuzun çevresinide "Doğa Yürüyüşü" gerçekleştiridik.

"OKUL SAĞLIĞI LOGOSU"

Kas

İngilizce Öğretmenimiz Fatma Vildan TÜMAY'ın,hazırlamış olduğu projesi "Avrupa Kalite Etiketi"Almayı başardı.Öğretmenimizi tebrik eder,başarılarının daim olmasını dileriz..

Kas