MERSİN / ERDEMLİ - Tömük Hacı Recep Yaşa İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Türkçe öğretmenimizN.OKYAY'ın öğrencilerimiz için temin ettiği kitapları,tenefüs aralarında okuma fırsatı buluyorlar.Öğretmenimize bu duyarlılığı için ,öğrencilerimize ise kitaplara duydukları ilgi için çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz "Esafety Label Portalinda" Yaptığı Etiket Başvurusunda "BRONZ" Etiket Almaya Hak Kazanmıştır.Okulumuz ingilizce öğretmeni Fatma Vildan TÜMAY'yı başarısından dolayı tebrik eder,çalışmalarında başarılar dileriz.

May

Okul Tanıtım Broşürümüz

May

İnsanlığın güncel sorunları, milli ve evrensel değerlerimiz  vb. konuları içeren milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına ,öğretmenlerimiz ile toplanıp birlikte film izleme fırsatı bulduk.

Nis

Okulumuzun alanlarında başarılı,gayretli ve özverili öğretmenlerimiz ile keyifli bir öğlen yemeğinde bir araya gelerek hem başarılarını ödüllendirmek hem birlikte yemek yemenin kefini yaşadık.İlerleyen zamanlarda tekrarlanacak bu etkinliğimize emeği geçenlere teşekkürü borç biliriz.

Mrt

Okulumuz Koordinatör Rehber Öğretmeni Hüseyin UÇAK tarafından öğrenci velilerimize yönelik "Okulda Bağımlılıkla  Müdahale"Konulu seminer verdi.

Ara

Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı Kapsamında "HAY" adlı film öğrencilerimize izletildi.

Ara

Okul Bahçemizin Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Etmektedir.